Ministrul de interne al Germaniei i-a cerut unui fotbalist de la Bayern Munchen să se vaccineze: „Gândeşte-te bine”

  • Mijlocaşul german Joshua Kimmich, titular la Bayern Munchen şi la naţională, nu este împotriva vaccinului, dar preferă, totuşi, să nu se imuzeze.
  • Asta l-a determinat pe Horst Seehofer să-l sfătuiască, pe un ton mai degrabă poruncitor, să nu mai ezite şi să facă vaccinul.
  • La rândul lui, şeful Comitetului pentru vaccinare a afirmat că jucătorul este expert doar în fotbal.
794 afișări
Imaginea articolului Ministrul de interne al Germaniei i-a cerut unui fotbalist de la Bayern Munchen să se vaccineze: „Gândeşte-te bine”

Joshua Kimmich, stânga, un jucător care caută contactele cu adversarii

„Nu sunt vaccinat împotriva Covid, este adevărat, am unele îngrijorări cu privire la lipsa unor studii privind efectele pe termen lung ale vaccinului”, a spus Joshua Kimmich despre alegerea sa de a nu se vaccina împotriva coronavirusului.

Deşi susţine campania de vaccinare, jucătorul lui Bayern Munchen se numără printre acei jucători „no vax”, chiar dacă preferă să nu fie definit ca atare.

Situaţia internaţionalului german a stârnit reacţia ministrului german de interne Horst Seehofer, care, scrie „Bild”, a făcut un apel public către jucător:

„Gândeşte-te bine şi vaccinează-te! Eşti un model şi dacă te vaccinezi tu, şi alţi oameni vor fi tentaţi să facă acest lucru”.

De aceeaşi părere este şi preşedintele Comitetului pentru vaccinare, Thomas Mertens: „Kimmich este cu siguranţă un expert în fotbal, dar nu şi în imunizare şi vaccinuri”.

În grupa pentru Cupa Mondială din Qatar 2022, Germania, deja calificată la turneul final, avut-o adversară, printre altele, pe naţionala României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici