Mitropolia Moldovei lansează teorii ale conspiraţiei la nivel înalt: „Bill Gates a ucis 500.000 de copii în India şi a început microciparea în masă a populaţiei din Europa”

  • ÎPS Mitropolit Vladimir a organizat un sinod în cadrul Bisericii Ortodoxe din Moldova
  • Problemele dezbătute în cadrul sinodului au condus către înaintarea a două scrisori oficiale către autorităţi
  • Conţinutul documentelor relevă teorii ale conspiraţiei susţinute de mai marii bisericii
3480 afișări
Imaginea articolului Mitropolia Moldovei lansează teorii ale conspiraţiei la nivel înalt: „Bill Gates a ucis 500.000 de copii în India şi a început microciparea în masă a populaţiei din Europa”

Mitropolia Moldovei lansează teorii ale conspiraţiei la nivel înalt: „Bill Gates a ucis 500.000 de copii în India şi a început microciparea în masă a populaţiei din Europa”

Mitropolitul Republicii Moldova, Înaltpreasfinţitul Mitropolit Vladimir, a organizat astăzi un sinod în cadrul Bisericii Ortodoxe din Moldova. Problemele ridicate au fost redactate în două scrisori şi adresate autorităţilor oficiale ale Republicii Moldova. Destinatarii scrisorilor sunt Preşedintele Igor Dodon, Preşedintele Parlamentului Zinaida Greceanîi şi Primul-Ministru Ion Chicu.

Conţinutul documentelor redactate de sinod este halucinant. ÎPS Vladimir alături de soborul de episcopi au realizat o analiză comparativă a evenimentelor petrecute la nivel mondial pe fondul pandemiei. Rezultatul scontat de capetele luminate ale bisericii nu a făcut altceva decât să scoată în lumină teoria conspiraţiei.

De la opoziţia Suediei asupra obligativităţii vaccinării şi până la pericolul microcipării cauzat de vaccinuri, nu a fost decât un simplu pas în imaginaţia înalţilor bisericii Moldovei. Sistemul antihristic mondial doreşte să controleze oamenii prin microcipuri introduse în organism cu ajutorul vaccinului anti-covid şi apoi să-i monitorizeze prin intermediul tehnologiei 5G.

Bill Gates, fondatorul Microsoft şi filantrop de renume, este acuzat de genocid la nivel planetar pnetru că susţine ideea reducerii populaţiei globului. Tot el ar fi responsabil şi pentru uciderea a jumătate de milion de copii vaccinaţi în India.

În finalul documentului, sinodul a solicitat oficialilor ca vaccinarea populaţiei împotriva Covid-19 să se realizeze pe principii benevole şi cu respectarea drepturilor omului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici