Nouă romi infectaţi cu COVID-19 au fost internaţi cu forţa în Craiova. Cum au venit mascaţii

  • Nouă romi din Craiova au fost internaţi cu forţa după ce au fost diagnosticaţi cu COVID-19
  • Mascaţii de la SAS, îmbrăcaţi în echipamente de protecţie, au intervenit intrat în spital
  • Romii au făcut scandal şi au încercat să părăsească scandalul după diagnosticare
3347 afișări
Imaginea articolului Nouă romi infectaţi cu COVID-19 au fost internaţi cu forţa în Craiova. Cum au venit mascaţii

Nouă romi infectaţi au fost internaţi cu forţa în Craiova. Cum au venit mascaţii

Nouă persoane diagnosticate cu COVID-19, din Craiova, au fost internate cu forţa în Spitalull de Boi Infecţioase din Craiova. Cei nouă oameni, printre care şi un bebeluş de cinci luni, se aflau în izolare la domiciliu după ce s-au întors din Anglia. Miercuri, aceştia au fost testaţi pentru ccoronavirus după ce alţi trei membri ai familiei lor au fost diagnosticaţi cu COVID-19.


Potrivit unor surse medicale, cele nouă persoane au refuzat internarea în spital şi au început să dea cu picioarele în uşile saloanelor. Pentru a-i linişti, medicii au apelat la forţele de ordine. “Mascaţii”de la SAS au fost îmbrăcaţi în combinezoane de protecţie împotriva coronaviruslui şi au intrat în spital pentru a-i linişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici