Numărul oficial al deceselor înregistrate din cauza noului coronavirus a depăşit 3.000, la nivel global

  • Peste 3.000 de persoane au murit la nivel global după ce au fost infectate cu noul coronavirus.
  • Oficialii chinezi au anunţat că au fost înregistrate încă 42 de decese.
  • La nivel global au fost confirmate aproape 90.000 de cazuri de infectare.
1575 afișări
Imaginea articolului Numărul oficial al deceselor înregistrate din cauza noului coronavirus a depăşit 3.000, la nivel global

Sursa: Profimedia Images

Majoritatea deceselor au fost înregistrate în provincia Hubei din China, locul unde a fost identificată pentru prima oară boala COVID-19.

Alte morţi au avut loc în alte zece ţări, inclusiv peste 50 în Iran şi peste 30 în Italia.

La nivel global au fost confirmate aproape 90.000 de cazuri, creşterea numărului celor aflate în afara Chinei fiind mai accelerate decât cea a celor din China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici