O companie aeriană a interzis accesul unui număr de 730 de pasageri pentru că au refuzat să poarte mască de protecţie în timpul zborului

  • Delta Air Lines a plasat încă 460 de pasageri pe no-fly list
  • Pasagerii nu mai au voie să zoboare cu Delta pentru că nu au purtat mască
  • În august, compania a mai luat aceeaşi atitudine pentru 270 de călători
1218 afișări
Imaginea articolului O companie aeriană a interzis accesul unui număr de 730 de pasageri pentru că au refuzat să poarte mască de protecţie în timpul zborului

Sursa foto: profimedia

Peste 400 de pasageri au fost opriţi să călătorească cu Delta Air Lines pentru că nu voiau să poarte mască. Compania i-a plasat alături de ceilalţi 270 de călători din august. Toţi sunt pe lista persoanelor care nu mai au voie să călătorească cu Delta Air Lines în viitor.

Compania le-a impus pasagerilor să poarte mască începând cu data de 4 mai. În prezent toate liniile aeriene le cer pasagerilor să poarte mască, în lipsa unor reguli clare date de autorităţi.

ED BASTIAN – CEO Delta Air Lines: După această săptămână am mai adăugat 460 de persoane pe lista noastră no-fly pentru că pasagerii au refuzat să se conformeze regulii noastre cu purtatul măştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici