O nouă alertă de coronavirus la Wuhan: "Staţi în case" Cazuri noi anunţate de autorităţi

China se teme de un nou val de infecţii cu coronavirus, iar cetăţenii sunt încurajaţi să stea izolaţi cel puţin până pe 8 aprilie.

14818 afișări
Imaginea articolului O nouă alertă de coronavirus la Wuhan: "Staţi în case" Cazuri noi anunţate de autorităţi

O nouă alertă de coronavirus la Wuhan: "Staţi în case" Cazuri noi anunţate de autorităţi

Sunt 126 de cazuri noi în Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus care a infectat peste 1 milion de oameni şi a provocat aproape 55.000 de decese pe tot globul.


China spera că a scăpat de epidemie după 2 luni de carantină strictă, însă oraşul Wuhan raportează acum peste 120 de cazuri noi. Vestea bună este că aceste cazuri sunt doar în oraşul Wuhan şi nu în celălalte oraşe din provincia Hubei.

Locuitorii oraşului sunt încurajaţi să stea în continuare în case şi să iasă doar dacă este necesar. "Riscul reîntoarcerii infecţiei este ridicat din cauza factorilor interni şi externi", e mesajul publicat de partidul comunist.  Din acest motiv, măsurile de control şi prevenţie vor rămâne în continuare stricte.

Din 8 aprilie, oraşul va fi din nou deschis pentru circulaţie, dacă predicţiile autorităţilor chineze sunt corecte. China se aşteaptă ca pandemia COVID-19 să fie sub control până la finalul lunii aprilie.

China raportează 81000 de infectaţi cu COVID-19 şi 3300 de morţi.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici