O nouă localitate de Ilfov intră în carantină. Incidenţa a ajuns la 7,38 la mie

Prefectura Ilfov a anunţat că de vineri, de la ora 22.00, va fi instituită carantina în comuna 1 Decembrie pentru o perioadă de 14 zile.

724 afișări
Imaginea articolului O nouă localitate de Ilfov intră în carantină. Incidenţa a ajuns la 7,38 la mie

O nouă localitate de Ilfov intră în carantină. Incidenţa a ajuns la 7,38 la mie

Potrivit ordinului DSU, în comuna 1 Decembrie, din judeţul Ilfov, incidenţa cazurilor de Covid este de 7,38 la mia de locuitori.

Carantina va fi instituită de vineri, de la ora 22.00, până în 16 aprilie, ora 22.00.

Astfel, vor fi impuse restricţii care vizează deplasarea persoanelor, funcţionarea restaurantelor şi cafenelelor, a firmelor din domeniul jocurilor de noroc şi a instituţiilor de spectacole şi concerte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici