O ţară închide toate şcolile din cauza epidemiei de coronavirus

  • Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a anunţat, joi, că toate şcolile din ţară vor fi închise până în luna aprilie.
  • Măsura a fost luată din cauza epidemiei de coronavirus, potrivit The Japan Times.
  • Premierul susţine că următoarele două săptămâni sunt critice în ceea ce priveşte numărul de îmbolnăviri.
6826 afișări
Imaginea articolului O ţară închide toate şcolile din cauza epidemiei de coronavirus

O ţară închide toate şcolile din cauza epidemiei de coronavirus

Premierul Japoniei a spus că toate şcolile vor fi închise începând de vineri şi până la începutul lunii aprilie, pe fondul epidemiei de coronavirus.

Totodată, Abe a anunţat că următoarele două săptămâni vor fi „critice” în ceea ce priveşte numărul de infectări, mai ales în rândul elevilor.

„Au fost luate măsuri pentru a preveni răspândirea infecţiei printre copii în fiecare regiune, iar următoarele două săptămâni reprezintă o perioadă critică”, a spus Shinzo Abe.

Anunţul premierului vine în contextul în care numărul de cazuri de infecţie cu noul coronavirus a crescut în Japonia, depăşind 200.

La acestea se adaugă şi cei peste 700 de oameni infectaţi, aflaţi la bordul navei de croazieră Diamond Princess, la bordul căreia se află şi nouă români.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
japonia,
închide,
şcoli

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici