OncoHelp e corigent la prevenirea contaminării cu virusul SARS-COV-2 în spaţiile închise

  • Cel mai modern centru oncologic din regiunea de vest, cade examenul la protecţia angajaţilor şi a pacienţilor
  • Medicii ne vorbesc de norme simple dar chiar ei sunt cei care le ignoră
  • Focarul de infecţie cu COVID-19 a izbucnit la centrul de tratare a bolnavilor de cancer
  • Nouă cadre medicale şi un pacient au fost confirmate cu noul coronavirus
2212 afișări
Imaginea articolului OncoHelp e corigent la prevenirea contaminării cu virusul SARS-COV-2 în spaţiile închise

Sursa foto: Mediafaxfoto

Oncohelp este a cincea unitate sanitară din judeţul Timiş în care au apărut cazuri de coronavirus. Primele focare au fost la Spitalul CFR, Spitalul Municipal Timişoara, Spitalul de Psihiatrie Gătaia şi Maternitatea Premiere. Primele două au fost deja stinse, însă mai sunt active focare la agenţi economici şi pe raza a două localităţi: Gotlob şi Făget.

La Centrul de tratare a bolnavilor de cancer, Oncohelp, au fost confirmate 10 cazuri de coronavirus: nouă cadre medicale şi un pacient.

Situaţia este în atenţia autorităţilor de la DSP Timiş, care spun că focarul este sub supraveghere, iar în prezent se desfăşoară o anchetă epidemiologică. Trebuie să se stabilească exact, cu ce persoane au intrat în contact medicii şi asistentele infectate cu SARS-COV-2, precum şi pacientul diagnosticat şi el cu coronaviurs.

Focarul de infecţie de la Oncohelp este cel de-al zecelea care a apărut în judeţul Timiş, în ultimele două săptămâni, iar în acest moment mai sunt active şapte.

Directorul Oncohelp, Şerban Negru, refuză să comenteze incidentul din clinica pe care o conduce.

Cornelia Bubatu, DSP Timiş: Printre focarele active şi aflate sub supraveghere epidemiologică la această dată la nivelul judeţului Timiş se regăseste şi un centru de îngrijri paleative unde au fost depistate pozitiv pentru infecţia cu virusul SARS-COV-2 zece persoane.

Focarul este în supraveghere.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici