Opera de Stat din Viena şi-a anulat spectacolele din cauza mai multor cazuri Omicron

Opera de Stat din Viena şi-a anulat toate spectacolele până miercuri inclusiv, din cauza mai multor infectări cu varianta Omicron în rândul artiştilor. Să cânţi, să dansezi, să faci muzică împreună înseamnă că o protecţie completă este imposibilă, spune directorul.

572 afișări
Imaginea articolului Opera de Stat din Viena şi-a anulat spectacolele din cauza mai multor cazuri Omicron

Opera de Stat din Viena şi-a anulat spectacolele din cauza mai multor cazuri Omicron

Primul spectacol afectat a fost opereta „Die Fledermaus", de Johann Strauss II, programată pentru ziua de Anul Nou, a anunţat sâmbătă trupa, notează dpa.

Opera de Stat nu a fost nevoită să se închidă în trecut din cauza cazurilor de Covid-19. Mai mult de 85% din personal este triplu vaccinat, iar testele PCR sunt efectuate de cel puţin trei ori pe săptămână, a declarat directorul operei, Bogdan Roscic.

„Să cânţi, să dansezi, să faci muzică împreună înseamnă că o protecţie completă este imposibilă”, spune directorul.

El a afirmat că, din cauza variantei Omicron, viteza şi intensitatea infecţiei a crescut „drastic".

Între timp, Filarmonica din Viena a susţinut concertul de Anul Nou în faţa unei audienţe semnificativ mai mici, din cauza îngrijorărilor legate de varianta Omicron, mai transmisibilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici