Oraşul din România cu cea mai mare incidenţă Covid se găseşte în judeţul Arad

  • Oraşul cu cea mai mare rată de infectare din ţară este Curtici, judeţul Arad.
  • Doar 5 oraşe au rată de infectare mai mare de 3 la mie.
  • În schimb, 92 de comune au incidenţă de peste 3.
4370 afișări
Imaginea articolului Oraşul din România cu cea mai mare incidenţă Covid se găseşte în judeţul Arad

Localitatea din România cu cea mai mare incidenţă Covid se găseşte în judeţul Arad

Oraşul cu cea mai mare rată de infectare din ţară este Curtici, judeţul Arad - 4,12.

Urmează în topul oraşelor cu rată de infectare mai mare de 3 la mie tot o localitate din judeţul Arad - Sebiş - cu 3,17. Pe locul al treilea este Ghimbav, judeţul Braşov, cu 3,13, urmat de Sovata, judeţul Mureş, cu 3,07 şi Cisnădie, judeţul Sibiu, cu 3,07.

Localitatea care conduce topul comunelor cu cea mai mare rată de infectare este Ceru-Băcăinţi, judeţul Alba, unde incidenţa este de 17,02.

Urmează două comune din judeţul Cluj - Buza, cu 8,55, şi Gârbău, cu 8,22.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
coronavirus,
oraşe,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici