Orban explică de ce s-a izolat la Vila Lac: Aici am tot ce trebuie pentru a-mi exercita atribuţiile

Ludovic Orban a declarat, duminică, într-o videoconferinţă, că a decis să se autoizoleze la Vila Lac 1, deoarece locaţia îi permite exercitarea atribuţiilor pe care le are în calitate de premier.

807 afișări
Imaginea articolului Orban explică de ce s-a izolat la Vila Lac: Aici am tot ce trebuie pentru a-mi exercita atribuţiile

Şeful Executivului susţine că avea posibilitatea de a sta acasă, alături de familia sa.

„Am fost contact, în conformitate cu ancheta epidemiologică, al unei persoane care a fost diagnosticată pozitiv, senatorul Vergil Chiţac. Chiar dacă mi-am făcut analizele şi rezultatul testului este negativ, am obligaţia de a sta în izolare o perioadă de 14 zile. Am decis să stau în stare de izolare într-o clădire oficială, administrată de RA-APPS. Deşi aş fi avut posibilitatea să mă izolez acasă, alături de familia mea, am decis să mă izolez în această reşedinţă doar din cauza faptului că îmi permite să îmi exercit integral prerogativele de premier şi am ales această formă stând departe de familia mea. În această locaţie am toate cele necesare pentru a-mi exercita atribuţiile pe care le am în calitate de premier”, a spus Ludovic Orban, în cadrul unei videoconferinţe de presă.

Premierul şi mai mulţi liberali se află în autoizolare, după ce senatorul Vergil Chiţac, care a participat la şedinţele partidului, a fost diagnosticat cu coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici