Video Parlamentarii se implică în lupta contra coronavirusului / Donaţii pentru SMURD şi pentru dotarea spitalelor | VIDEO

  • Parlamentarii tăi au ales să doneze pentru achiziţia de echipamente necesare combaterea coronavirusului
  • Mihai Goţiu de la USR a îndemnat colegii săi să i se alăture donând din salariul de parlamentar
  • Europarlamentarul Victor Negrescu a ales să doneze pentru SMURD
1201 afișări

O parte din aleşii tăi donează pentru combaterea epidemiei de coronavirus.

”Am ales să-mi donez 10% din indemnizaţia lunară de senator pentru achiziţia de materiale de protecţie şi pentru dotarea spitalelor în care medicii luptă în aceste momente pentru sănătatea noastră şi pentru sănătatea cetăţenilor români în lupta cu epidemia de coronavirus”, a declarat Mihai Goţiu.

Senatorul USR Mihai Goţiu îndeamnă şi alţi parlamentari, dar nu numai, să doneze o parte din salariul lor.

”Această donaţie ar putea să fie urmată şi de o reducere a indemnizaţiilor şi salariilor tuturor celor care ne aflăm în funcţii de reprezentare, de conducere în instituţii publice. Doar împreună ne putem face bine şi sunt convins că împreună vom avea puterea să trecem peste această criză”, a mai precizat senatorul USR.

Victor Negrescu, europarlamentar PSD, nu a fost mai prejos.

În aceste momente de criză trebuie să contribuim cu toţii, mai ales noi, cei care vremelnic ocupăm o funcţie publică. Am decis să fac astăzi o donaţie către Asociaţia SMURD şi puteţi face şi voi acelaşi lucru. În primul rând, staţi acasă, să-i lăsăm pe profesionişti şi pe cei care lucrează în domeniul medical să facă ce ştiu că este mai bine iar noi de acasă, cu un click, putem să dăm o mână de ajutor. Vă invit şi pe voi să faceţi donaţii şi să contribuiţi la tot ce este necesar pentru a trece cu bine, împreună, peste această criză”, a declarat Victor Negrescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici