Patru copii cu rujeolă din judeţul Cluj au coronavirus. Comunitatea din care fac parte, în izolare

Patru copii din comuna Viişoara, judeţul Cluj, care aveau rujeolă, au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus şi au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca. Comunitatea din care fac parte a fost trimisă în izolare.

2805 afișări
Imaginea articolului Patru copii cu rujeolă din judeţul Cluj au coronavirus. Comunitatea din care fac parte, în izolare

Prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean, a declarat, miercuri, că a decis monitorizarea izolării acasă a întregii comunităţi de aproximativ 100 de persoane din care fac parte copiii.

Abrudean a precizat că au fost instalate filtre la intrarea în comunitatea respectivă, care locuieşte pe o stradă din comună.

„Sunt 4 cazuri pozitive la copii cu rujeolă, cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani. Contacţii direcţi au fost testaţi şi sunt negativi. În măsura în care vor exista alte persoane simptomatice din comunitate, vor fi testate”, a spus prefectul Clujului.

Persoanele aflate în izolare acasă vor primi mâncare şi cele necesare prin grija primarului localităţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici