Pensionarul care a făcut grătar pe bloc de Paşte în Italia a găsit o idee de afacere genială

  • Pandemia de coronavirus naşte criză, dar şi oportunităţi de afaceri
  • O arată un italian din Palermo devenit celebru în ţara sa pentru că a făcut grătar pe acoperiş de Paşte
  • Asaltat de presă, bărbatul şi-a luat agent şi cere 1500 de euro pentru un interviu
5943 afișări
Imaginea articolului Pensionarul care a făcut grătar pe bloc de Paşte în Italia a găsit o idee de afacere genială
De Paşte, în ciuda restricţiilor impuse de autorităţi, mai mulţi italieni din Palermo au găsit o metodă pentru a păcăli controalele poliţiei şi au încins grătare pe acoperişul blocului.
 
Petrecerea a fost condusă de un pensionar - Giuseppe Spagnolo - care a devenit personaj peste noapte în urma unui interviu în La Repubblica.
 
După ce a fost asaltat de zeci de televiziuni şi publicaţii din Italia, bărbatul şi-a angajat agent şi cere acum 1500 de euro pe interviu. 
 
Sursă foto: La Repubblica
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici