Povestea tristă a trei fraţi din Italia care au murit pe rând, în doar 10 zile

O poză de acum câţiva ani îi înfăţişază pe cei trei împreună cu bicicletele în Livigno la graniţa cu Elveţia, relatează Corriere.

26803 afișări
Imaginea articolului Povestea tristă a trei fraţi din Italia care au murit pe rând, în doar 10 zile

Sursă foto: Corriere della Sera

Cei trei aveau 83, 85 şi 88 de ani. Primul care a decedat este seniorul familiei Giovanni, 88 ani, care a încetat din viaţă acum 10 zile din cauza unor probleme la inimă. Fraţii săi au murit în timpul săptămânii din cauza infecţiei cu noul coronavirus care afectează cu precădere partea de Nord a Italiei.
 
În Livigno care are aproximativ 6000 de rezidenţi sunt cinci decese provocate de COVID-19.
 
Cei trei fraţi erau cunoscuţi în mica localitate de la poalele Alpilor fiind foarte impliaţi în activităţile din localitate.
 
În Italia până la acest moment sunt confirmate 92.472 de cazuri de infectare şi 10.023 de morţi.
 
SURSA FOTO: Corriere della Sera
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici