Infectat după vaccinare. Preşedintele Argentinei a fost testat pozitiv. Oficialul era vaccinat cu Sputnik V

  • Preşedintele argentinian, Alberto Fernandez, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.
  • Oficialul prezintă simptome uşoare şi aşteptă rezultatul unui al doilea test.
  • "La sfârşitul zilei, după ce am avut febră de 37,3 şi o durere uşoară de cap, mi s-a făcut un test antigen care a revenit pozitiv ", a spus Alberto Fernandez pe contul său de Twitter.
3015 afișări
Imaginea articolului Infectat după vaccinare. Preşedintele Argentinei a fost testat pozitiv. Oficialul era vaccinat cu Sputnik V

Sursa foto: profimedia

"Sunt într-o stare fizică bună", a precizat pe reţelele de socializare preşedintele, care a împlinit recent 62 de ani. El a fost inoculat cu vaccinul rusesc Sputnik V la începutul acestui an.

Preşedintele argentinian a primit două doze de vaccin Sputnik V, prima pe 21 ianuarie şi a doua pe 11 februarie.

Argentina se confruntă în prezent cu un al doilea val al epidemiei de coronavirus. Conform cifrelor oficiale, ţară de 44 de milioane de locuitori are peste 2,3 milioane de cazuri de infectare şi 56.023 de decese.

Rusia a încheiat acorduri pentru a furniza vaccinul anti-COVID către peste 40 de ţări. Sputnik V a câştigat teren în ţări din America Latină, Europa de Est, Asia şi Africa. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici