Primul caz Omicron în România? Un jucător de rugby de la CSM Baia Mare, întors din Africa, a fost confirmat cu Covid

  • Un jucător de la CSM Ştiinţa Baia Mare, repatriat marţi din Africa de Sud, a fost confirrmat cu noul coronavirus.
  • O probă va fi trimisă pentru secvenţiere la Institutul Cantacuzino.
2931 afișări
Imaginea articolului Primul caz Omicron în România? Un jucător de rugby de la CSM Baia Mare, întors din Africa, a fost confirmat cu Covid

Primul caz Omicron în România? Un jucător de rugby de la CSM Baia Mare, întors din Africa, a fost confirmat cu Covid

Un jucător din cadrul echipei de rugby Ştiinţa Baia Mare a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Proba RT-PCR recoltată marţi seara la Aeroportul Internaţional Maramureş are rezultat pozitiv.

Jucătorul este internat in spital. El nu are probleme de sănătate, dar este ţinut sub observaţie şi beneficiază de tratament medical.

„Având in vedere istoricul de călătorie în Africa de Sud, se va recolta o nouă probă care va fi trimisă pentru secvenţiere la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară <Cantacuzino> Bucureşti”, a anunţat CJSU Maramureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici