Primul club din Liga 1 care a suspendat contractele fotbaliştilor pe durata stării de urgenţă / Şi preşedintele echipei şi-a suspendat înţelegerea

  • FC Hermannstadt a anunţat că suspendă contractele fotbaliştilor pe durata stării de urgenţă.
  • Preşedintele Iuliu Mureşan a decis să îşi suspende şi el înţelegerea.
  • Jucătorii şi cei din stafful celor de la FC Hermannstadt se alfă în autoizolare.
452 afișări
Imaginea articolului Primul club din Liga 1 care a suspendat contractele fotbaliştilor pe durata stării de urgenţă / Şi preşedintele echipei şi-a suspendat înţelegerea

FC Hermannstadt a suspendat contractele fotbaliştilor pe durata stării de urgenţă

FC Hermannstadt a anunţat că suspendă contractele fotbaliştilor pe durata stării de urgenţă. Clubul sibian precizează că măsura vine ca o consecinţă a faptului că obiectul contractului încheiat nu mai poate fi adus la îndeplinire.

În plus, formaţia din Liga 1 a anunţat că le-a propus jucătorilor prelungirea duratei contractelor actuale cu o perioadă egală cu cea a suspendării.

Jucătorii şi cei din stafful celor de la FC Hermannstadt se alfă în autoizolare şi se pregătesc individual după un program stabilit în prealabil.

De asemenea, preşedintele Iuliu Mureşan a decis să îşi suspende şi el înţelegerea cu clubul sibian. Măsura va fi aplicată în funcţie de cât va fi menţinută starea de urgenţă provocată de virusul COVID-19 în România.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici