Primul funcţionar UE diagnosticat cu coronavirus. Angajatul a luat boala în timpul unei deplasări în Italia

Un funcţionar al Agenţiei Europene pentru Apărare a fost infectat cu virusul 2019-nCoV în cursul unei deplasări în Italia, afirmă surse citate de Agenţia France-Presse şi de cotidianul Le Figaro.

1955 afișări
Imaginea articolului Primul funcţionar UE diagnosticat cu coronavirus. Angajatul a luat boala în timpul unei deplasări în Italia

Primul funcţionar UE diagnosticat cu coronavirus. Angajatul a luat boala în timpul unei deplasări în Italia

Informaţia a fost confirmată de Comisia Europeană. "Avem confirmarea acestui caz", a declarat Dana Spinant, purtătoarea de cuvânt a Comisiei Europene, citată de Euractiv.

"Funcţionarul a revenit din Italia pe 23 februarie. Nu a participat la reuniunea cu 30 de funcţionari ai instituţiilor Uniunii Europene", a declarat Elisabeth Schoeffmann, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Europene pentru Apărare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ue,
virus,
funcţionar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici