Rareş Voicu, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor: Transmiterea virusului nu se face în şcoală

  • În Bucureşti, toate şcolile sunt închise, iar elevii învaţă de acasă
  • Rareş spune că transmiterea de coronavirus nu are loc în şcoală
  • Luni, Capitala a avut rata de infectare de 3,9 la mia de locuitori
623 afișări
Imaginea articolului Rareş Voicu, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor: Transmiterea virusului nu se face în şcoală

Sursa foto: Mediafaxfoto

Rareş Voicu, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor, spune că ar fi bine ca elevii să fie testaţi înainte să intre în clase. Rareş propune ca în corturi sau în săli speciale elevii să fie testaţi, astfel încât să fie limitată răspândirea coronavirusului.

RAREŞ VOICU, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor: Transmiterea nu se face în şcoală. Asta ştim cu toţii. Elevii, de cele mai multe ori, aduc virusul din afara şcolii şi acolo se poate împrăştia. Testarea elevilor. Este o măsură pe care noi am propus-o acuim câteva săptămâni când a început acest trend ascendent al numărului de infectări. Şi e singurul mod în care putem deschide şcolile în siguranţă. Toţi elevii. Vorbim de fapt despre a identifica cazurile pozitive, a izola acei elevi păstrând accesul la orele de curs pentru a îcerca să scădem rata infectării comunitare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici