Răsplata primită de pompierii doljeni care l-au dus în Capitală pe tânărul din Gorj infectat cu COVID-19 | VIDEO

Doi angajaţi ai ISU Dolj care au avut misiunea de a-l transporta, în condiţii speciale pe tânărul din Gorj, confirmat cu noul coronavirus, au fost premiaţi, vineri, de şefii, cu diplome şi aplauze.

4414 afișări
Imaginea articolului Răsplata primită de pompierii doljeni care l-au dus în Capitală pe tânărul din Gorj infectat cu COVID-19 | VIDEO

Răsplata primită de pompierii doljeni care l-au dus în Capitală pe tânărul din Gorj infectat cu COVID-19

În cadrul unei festivităţi organizate de Ziua Protecţiei Civile, cei doi militari care l-au dus în Capitală pe tânărul din Gorj, la care a fost confirmat coronavirusul, au primit aplauze, mulţumiri şi felicitări pentru modul în care au intervenit. De asemenea, şefii le-au dat şi o diplomă de merit.

„Pentru profesionalismul de care aţi dat dovadă pe timpul intervenţiei de transport a unei persoane suspecte de coronavirus, vă adresez mulţumiri şi recunoştinţă deosebită”, le-a spus col. Constantin Florea, şeful ISU Dolj, celor doi pompieri militari

Cei doi pompieri spun că nu au avut emoţii în timpul intervenţiei şi au urmat sfatul medicilor şi protocoalele.

„E o activitate normală, sunt activităţi pe care le desfăşurăm aproape zilnic, suntem pregătiţi. Disconfortul, timpul mare de deplasare, în rest… (...) Am respectat protocoalele, indicaţiile medicului coordonator, am fost în siguranţă tot timpul, a fost ok”, a declarat plutonier major Dragoş Ifrim, unul dintre pompierii premiaţi

„A fost o misiune nouă pe care am dus-o la bun sfârşit, ca de altfel toate misiunile noastre. Familia mea, ca fiecare familie, e îngrijorată, e normal. I-am liniştit, am fost foarte bine protejaţi şi noi şi echipa medicală şi pacientul, toată lumea”, a spus plutonier adjutant Cristian Aspra, angajat ISU Dolj.

Tânărul de aproximativ 25 de ani din Gorj, infectat cu coronavirus, a ajuns joi dimineaţa la Institutul Matei Balş din Bucureşti unde se află sub supravegherea medicilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici