Restaurantele, barurile şi cinematografele din Alexandria se redeschid

  • Cinematografele, instituţiile de spectacole, restaurantele, cafenelele, barurile şi sălile cu jocuri de noroc din Alexandria se redeschid după ce rata infectării cu virusul SARS CoV-2 a scăzut.
  • În interior nu pot fi primite persoane decât în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului.
1707 afișări
Imaginea articolului Restaurantele, barurile şi cinematografele din Alexandria se redeschid

Sursa foto: Facebook / Primaria Alexandria

Cinematografele, instituţiile de spectacole, restaurantele, cafenelele, barurile, inclusiv cele din interiorul hotelurilor/ pensiunilor, şi sălile cu jocuri de noroc din Alexandria se deschid începând de miercuri. Decizia autorităţilor a fost luată după ce rata infectării cu virusul SARS CoV-2 a scăzut.

Toate activităţile menţionate vor funcţiona în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului deoarece în Alexandria se înregistrează o rată de incidenţă cuprinsă între 1,5 – 3,00 infecţii la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici