Reţelele sociale avertizează despre posibile erori de funcţionare în această perioadă

  • YouTube, Facebook şi Twitter au anunţat că există posibilitatea ca în perioada pandemiei de coronavirus să apară erori în funcţionarea platformelor
  • Unele postări ar putea fi eliminate în mod eronat de către softurile platformelor
  • Companiile anunţă că timpii de procesare a sesizărilor utilizatorilor ar putea creşte în această perioadă
375 afișări
Imaginea articolului Reţelele sociale avertizează despre posibile erori de funcţionare în această perioadă

Sursa foto: Profimedia

YouTube, Facebook şi Twitter au anunţat că există posibilitatea ca în perioada pandemiei de coronavirus să apară erori în funcţionarea platformelor online, potrivit Reuters.

Astfel, companiile anunţă că, în contextul în care cei mai mulţi dintre angajaţi nu mai vin să lucreze în birouri, platformele se vor baza mai mult pe inteligenţa artificială, ceea ce ar putea duce la ştergerea unor postări în mod eronat pentru nerespectarea politicilor acestor reţele.

Google a anunţat că pot exista erori în privinţa conţinutului postat de către utilizatori pe platforma sa video, YouTube, iar timpii de răspuns în cazul sesizărilor depuse de utilizatori în acest sens ar putea creşte simţitor.

Şi Facebook a avertizat că softurile sale prin care identifică automat postările problematice au limitările lor şi se aşteaptă la multe erori de acest tip în această perioadă.

Şi Twitter a decis să folosească mai mult inteligenţa artificială pentru controlarea postărilor de pe platforma sa, dar a anunţat că nu va bloca utilizatorii doar pe baza acestor programe din cauza lipsei de acurateţe a acestora.

Google a mai anunţat şi că există posibilitatea limitării suportului pentru aplicaţiile mobile în această perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici