Roger Federer nu vede în viitorul apropiat o revenire în cadrul turneelor ATP

  • Sportivul nu se antrenează în prezent pentru că nu are motive să o facă
  • Federer consideră desfăşurarea turneelor de tenis improprie în condiţiile pandemice actuale
  • Tenismenul vede o reîntoarcere pe teren doar cu condiţia ca meciurile să se dispute fără spectatori
262 afișări
Imaginea articolului Roger Federer nu vede în viitorul apropiat o revenire în cadrul turneelor ATP

Roger Federer a recunoscut că nu se antrenează momentan, pentru că nu are motive să o facă. El a declarat că nu vede o revenire în cadrul turneelor ATP în viitorul apropiat deoarece consideră acţiunea improprie pe fondul pandemiei de coronavirus.

Totuşi, multiplul campion de mare şlem admite o revenire doar în condiţiile în care meciurile s-ar desfăşura fără spectatori, cu toate că nu este un fan al ideii. Federer este reticent în privinţa meciurilor cu spectatori în contextul mondial actual. Tenismenul a afirmat că meciurile cu public ar fi posibile, dar măsurile de siguranţă ar face dificil de implementat o astfel de propunere în cadrul evenimentelor majore din lumea tenisului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici