Rusia ordonă dezinfectarea navelor care sosesc în porturi din Marea Neagră, din cauza coronavirusului

Rusia a ordonat dezinfectarea tuturor navelor din Iran, Italia şi Coreea de Sud care sosesc în două porturi ruse de la Marea Neagră, în contextul epidemiei de coronavirus, arată un document oficial obţinut de agenţia de presă Reuters.

840 afișări
Imaginea articolului Rusia ordonă dezinfectarea navelor care sosesc în porturi din Marea Neagră, din cauza coronavirusului

Rusia ordonă dezinfectarea navelor care sosesc în porturi din Marea Neagră, din cauza coronavirusului

Serviciul federal rus pentru Protecţia Consumatorilor (Rospotrebnadzor) a dispus dezinfectarea obligatorie a tuturor navelor din Iran, Italia şi Coreea de Sud care sosesc în porturile ruse Novorosisk şi Iuzhnaia Ozereievka, în Marea Neagră.

"Agenţii portuari trebuie să organizeze dezinfectarea navelor din cele trei ţări înainte de controalele vamale", arată un document oficial emis de Rospotrebnadzor.

Nu este clar cum vor fi dezinfectate navele.

Un oficial din Novorosisk a declarat pentru agenţia Reuters că în acest port nu sosesc multe vase din Iran, Italia şi Coreea de Sud, dar a subliniat că, în contextul procedurilor pentru dezinfectare, "sunt posibile întârzieri".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici