Şeful DSP Arad, sfat disperat pentru cei cu boli cronice: Staţi acasă!

  • Horea Timiş îi sfătuieşte pe cei cu boli cronice să stea acasă până trece valul 4, pentru că nu vor fi curând locuri în ATI.
  • Apelul şefului DSP Arad a fost făcut pe reţelele sociale.
3366 afișări
Imaginea articolului Şeful DSP Arad, sfat disperat pentru cei cu boli cronice: Staţi acasă!

Şefului DSP Arad, sfat disperat pentru cei cu boli cronice: Staţi acasă!

"S-a eliberat un loc la ATI. .... O familie se bucură, alta plânge.... şi tot aşa...auzi la UPU, auzi în staţie, auzi la tv, auzi pe stradă...sau pe cineva care întreabă..la fiecare oră..minut...un telefon..din judeţ...din alte judeţe ... din ţară. Pentru o tânără din ceva oraş au căutat aseară prin toate judeţele...are 24 de ani... au sunat si la noi şi la alţii... şi alţii sună.... şi părinţii sună.... toate spitalele au zeci de pacienţi în aşteptare...Singura soluţie: vaccinaţi-vă, iar dacă aveţi comorbidităţi... staţi acasă până trece valul acesta crunt...nu vor fi curând locuri la ATI....”, a scris Horea Timiş pe Facebook.

El adaugă că vor trece ani până se vor şterge din memoria medicilor aceste telefoane şi întrebări.

„Alţii ne vor acuza, alţii ne vor lăuda. Colegii din UPU, ambulanţe, DSP şi toate secţiile şi spitalele covid văd nişte situaţii ce nu vor rămâne fără o amprentă. Trebuie creat rapid un suport pshihologic şi trebuie urgent legiferat acest aspect, asta dacă ne pasă. Dacă nu se intervine în susţinerea cadrelor medicale acum, mai târziu nu o să le mai avem nici pe acestea”, adaugă şeful DSP Arad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dsp,
sfat,
bolnavi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici