Selly şi Dorian Popa le spun fanilor cum să se protejeze de noul coronavirus | VIDEO

  • Cel mai urmărit vlogger din România, Selly, le vorbeşte fanilor, pe ton serios, despre cum să se protejeze de infecţia cu coronavirus.
  • Acelaşi lucru îl face, pe un ton mai ironic, cântăreţul Dorian Popa.
  • Preşedintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgenţă începând de luni, din cauza pandemiei COVID-19.
2711 afișări
Imaginea articolului Selly şi Dorian Popa le spun fanilor cum să se protejeze de noul coronavirus | VIDEO

Selly şi Dorian Popa le spun fanilor cum să se protejeze de noul coronavirus

"Ca să fiu sincer cu voi acum, râd eu, dar nu e râsul meu. Pentru că treaba asta cu coronavirusul e destul de serioasă. Şi consider că e de datoria mea cumva să fac un video serios în care să vorbesc cu voi despre treaba asta, pentru că cred că suntem încă în punctul în care fiecare dintre noi poate să facă câte ceva să fie responsabil ca să poată să oprească sau să încetinească virusului ăstuia", spune Selly.

Vlogger-ul şi rapperul Selly spune că în acest videoclip vrea să ofere pur şi simplu informaţii utile despre cum poate fi gestionată la nivel individual această criză. El îşi îndeamnă fanii, totodată, să nu intre în panică şi să încerce să se informeze din surse autorizate.

Cel mai urmărit vlogger din România, cu  peste 2,4 milioane de fani pe YouTube, mai spune că stă în casă şi încearcă să facă ce îi place, printre altele, să scrie nişte scenarii, punându-şi sănătatea pe primul loc.

Pe un ton mai ironic, Dorian Popa le vorbeşte fanilor despre acelaşi subiect, protecţia în faţa pandemiei COVID-19.

"Am să duc şi eu mai departe această campanie de informare şi am să le spun tuturor celor tineri şi, de ce nu, şi celor mai în etate, aşa cum sunt şi eu, cele zece reguli pe care trebuie să le urmăm, jhonule. Spală-te des pe mâini, o chestie pe care ar trebui să o facem în fiecare zi..", spune cântăreţul Dorian Popa, citind apoi regulile de urmat pentru prevenirea infecţiei cu noul coronavirus, emise de autorităţile publice în domeniu.

Actorul, cântăreţul şi vlogger-ul face o trecere în revistă şi a celor mai cunoscute teorii ale conspiraţiei legate de pandemia COVID-19.

Preşedintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgenţă începând de luni, din cauza pandemiei COVID-19.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici