Situaţie îngrijorătoare în judeţul Vaslui. Zeci de angajaţi infectaţi cu noul coronavirus la un abator şi la spitalele din Bârlad şi Vaslui

  • 59 de angajaţi ai unui abator din Vaslui au fost confirmaţi cu infecţia cu noul coronavirus
  • Ancheta epidemiologică este în curs, iar cei mai mulţi din ei sunt asimptomatici
  • Şefa DSP Vaslui îţi spune că focare sunt şi la Spitalul Elena Beldiman din Bârlad, dar şi la Spitalul Judeţean Vaslui
9864 afișări
Imaginea articolului Situaţie îngrijorătoare în judeţul Vaslui. Zeci de angajaţi infectaţi cu noul coronavirus la un abator şi la spitalele din Bârlad şi Vaslui

Situaţie îngrijorătoare în judeţul Vaslui. Zeci de angajaţi infectaţi la un abator şi la spitalele din Bârlad şi Vaslui

În judeţul Vaslui sunt în acest moment trei focare de infecţie cu virusul SARSCOV2. Cea mai gravă situaţie este la un abator unde, din 100 de angajaţi testaţi au fost confirmaţi 59. Şefa DSP Vaslui, Mihaela Vlada îţi spune şi că probleme sunt şi la Spitalul Elena Beldiman din Bârlad, unde mai multe cadre medicale au fost infectate, dar şi la Spitalul Judeţean Vaslui, unde sunt cazuri confirmate între angajaţii din zona administrativă. 
 
"Ancheta de la abatorul din Vaslui este în desfăşurare. Majoritatea sunt asimptomatici şi se discută cu ei să vedem care şi cum se internează sau rămân la domiciliu. Deocamdată nu ştim de unde au luat virusul, ei susţin că au respectat în interior toate măsurile privind protejarea personalului", a declarat pentru Mediafax Mihaela Vlada, şefa DSP Vaslui. 
 
"La Spitalul Elena Beldiman sunt confirmaţi 12 angajaţi, un medic şi restul asistente şi infirmiere, o parte sunt din secţia de neonatologie. Este spital dedicat Covid-19, sunt asimptomatici cei mai mulţi, iar câţiva au simptome, niciunul în stare gravă", a mai spus directorul DSP.  
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici