Situaţie îngrijorătoare la Chişinău. 260 de cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore în capitala Republicii Moldova

  • Republica Moldova a înregistrat 534 de cazuri de infectare cu Covid-19.
  • Dintre acestea 260 sunt doar în capitala Chişinău.
  • Din numărul total de cazuri, 7 cazuri sunt de import (Ucraina-1,Turcia-4, România-2).
1389 afișări
Imaginea articolului Situaţie îngrijorătoare la Chişinău. 260 de cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore în capitala Republicii Moldova

Alte 534 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Bilanţul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 38 906 cazuri.

În ultimele 24 de ore s-au efectuat 2572, dintre care 2356 primar şi 216 repetare, conform Ministerului Sănătăţii din Republica Moldova.

Din numărul total de cazuri, 23 sunt lucrători medicali: medici-9, asistenţi medicali- 12, personal auxiliar – 2.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 561 – stare gravă (dintre care 29 pacienţi sunt conectaţi la aparate de respiraţie asistată), 1231 – stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Alte 424 persoane au fost tratate şi externate. În total, 27 441 persoane au fost declarate "vindecat" de COVID-19.

Ieri Moldova a înregistrat, 632.de infectări, cel mai mare număr de cazuri de la debutul pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici