Sondaj: Majoritatea japonezilor se opun organizării Jocurilor Olimpice în această vară

  • Majoritatea japonezilor se opun organizării Jocurilor Olimpice în această vară pe fondul pandemiei de coronavirus, a arătat luni un sondaj din ziarul Yomiuri.
  • Aproximativ 28% dintre respondenţi au spus că vor să se anuleze Olimpiada şi acelaşi procent dintre oameni consideră că ar trebui organizate fără spectatori, a arătat sondajul.
779 afișări
Imaginea articolului Sondaj: Majoritatea japonezilor se opun organizării Jocurilor Olimpice în această vară

Sondaj: Majoritatea japonezilor se opun organizării Jocurilor Olimpice în această vară

Sondajul Yomiuri a arătat că 61% doresc ca Jocurile să fie amânate sau anulate cu totul.

Doar 36% din public este în favoarea organizării Jocurilor Olimpice de la Tokyo în această vară, dintre care 28% nu doresc spectatori, în timp ce restul de 8% doresc ca accesul spectatorilor să fie permis.

Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate anul trecut din cauza pandemiei COVID-19 şi au fost reprogramate să aibă loc anul acesta începând cu 23 iulie.

Aproximativ 56% se aşteptată ca pandemia de coronavirus să rămână neschimbată în vară, în timp ce 37% au anticipat îmbunătăţirea şi 3% au văzut o agravare a situaţiei. Aproximativ 70% consideră că o campanie bine organizată de vaccinarea va ajuta la rezolvarea situaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici