Suspect de coronavirus, internat la Spitalului Judeţean Ploieşti. Bărbatul, întors recent din Milano, acuză dureri musculare

  • Un bărbat de 33 de ani din localitatea Bărcăneşti a fost transportat, joi, cu un echipaj SMURD la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti
  • Acesta a acuzat dureri musculare.
  • Pacientul s-a întors miercuri din Milano, cu un autocar.
17419 afișări
Imaginea articolului Suspect de coronavirus, internat la Spitalului Judeţean Ploieşti. Bărbatul, întors recent din Milano, acuză dureri musculare

Suspect de coronavirus, internat la Spitalului Judeţean Ploieşti. Bărbatul, întors recent din Milano, acuză dureri musculare

Bărbatul de 33 de ani a fost dus, joi, la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti de un echipaj SMURD.

Potrivit prefectului judeţului Prahova, Cristian Ionescu, bărbatul acuza dureri musculare, nu avea febră sau tuse, dar autorităţile au decis să îl transporte la spital pentru investigaţii suplimentare.

Acesta este supus unor analize, iar, în funcţie de rezultatul acestora, medicii vor decide dacă va rămâne sau nu internat în spital.

Prefectul susţine că bărbatul s-a întors miercuri seara din Italia, din zona Milano, cu un autocar care a intrat în ţară pe la Vama Nădlac.

Echipajul SMURD care l-a transportat pe bărbat la spital a plecat la Cîmpina, unde o femeie revenită din Italia a anunţat că are febră.

În judeţul Prahova, 170 de persoane revenite din China şi Italia sunt izolate la domiciliu, fără să prezinte simptome specifice infecţiei cu noul coronavirus, a mai spus prefectuil Cristian Ionescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici