Tânăr de 13 ani răpus de noul coronavirus deşi nu suferea de alte boli: "Suntem devastaţi"

Un baiat în vârstă de 13 ani din Brixton, Anglia, a devenit cel mai tânăr decedat din cauza infecţiei cu noul coronavirus, scrie cityam.com.

4347 afișări
Imaginea articolului Tânăr de 13 ani răpus de noul coronavirus deşi nu suferea de alte boli: "Suntem devastaţi"

Tânăr de 13 ani răpus de noul coronavirus deşi nu suferea de alte boli: "Suntem devastaţi"

Marea Britanie e grav afectată de coronavirus, cu peste 25.000 de persoane infectate şi 1500 de persoane decedate până acum.

Un tânăr de 13 ani a devenit cea mai tânără victimă din regat, după ce a fost diagnosticat vineri cu COVID-19. Familia sa susţine că băiatul nu suferea şi de alte boli, aşa cum se întâmplă cu majoritatea celor decedaţi din cauza noului coronavirus.

"A fost pus la un ventilator, iar apoi în comă indusă, dar din păcate a murit luni dimineaţă. Noi nu ştim să fi suferit de alte boli, suntem devastaţi", e mesajul familiei tânărului.

O fată de 12 ani din Belgia este cea mai tânără persoană decedată din cauza COVID-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici