Tânăra din Târgu-Jiu, suspectă de coronavirus şi externată din spital, a ajuns din nou pe mâna medicilor

  • Tânăra din Târgu-Jiu care a fost suspectă de coronavirus şi a ajuns la spital, apoi a fost externată, a ajuns din nou pe mâna medicilor.
  • Femeii i se face un nou test pentru coronavirus.
  • Anterior, primul test ieşise negativ.
6206 afișări
Imaginea articolului Tânăra din Târgu-Jiu, suspectă de coronavirus şi externată din spital, a ajuns din nou pe mâna medicilor

Tânăra din Târgu-Jiu, din nou pe mâna medicilor

Potrivit directorului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, studenta care s-a întors pe 22 februarie din regiunea Lombardia, Italia, a fost izolată din nou, joi, în Secţia de Boli Infecţioase, după ce i s-a făcut rău, în timp ce era izolată acasă.

„Este internată de joi în Secţia de Boli Infecţioase. Este în izolator, singură, cu grup sanitar propriu. A prezentat anumite simptome, tuşeşte, are dureri în gât. S-a recoltat testul coronavirus, l-am trimis la Bucureşti, se aşteaptă astăzi (vineri – n.r.) rezultatul. I s-a făcut testul rapid pentru gripă şi a ieşit negativ", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Dumitru Vienescu, directorul SJU Târgu-Jiu.

Studenta întoarsă din Lombardia a ajuns la spital, prima dată, pe 24 februarie, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la facultate, iar în aceeaşi zi a fost izolată în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. După câteva zile a fost infirmată suspiciunea iar tânăra a fost externată şi autoizolat la domiciliu.

O altă femeie de 55 de ani, care s-a întors recent cu autocarul din Italia, a fost izolată în Secţia de Boli Infecţioase a SJU Târgu-Jiu, după ce a prezentat simptome specifice coronavirusului.

„Mai este o persoană de 55 de ani, tot la fel cu simptomatologie, tot joi a fost internată, s-au recoltat probe, tot astăzi (vineri – n.r.) aşteptăm rezultatul de la Institutul Matei Balş. S-a întors din Italia, din zona de risc", a mai declarat Vienescu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici