Tânărul care spunea că nu va renunţa la petreceri din cauza coronavirusului şi-a cerut scuze. "Nu eram conştient de gravitatea situaţiei"

Studentul care a devenit faimos în urma unui interviu în care spunea că epidemia de coronavirus nu îl va opri să petreacă în perioada următoare şi-a cerut scuze.

1891 afișări
Imaginea articolului Tânărul care spunea că nu va renunţa la petreceri din cauza coronavirusului şi-a cerut scuze. "Nu eram conştient de gravitatea situaţiei"

Tânărul care spunea că nu va renunţa la petreceri din cauza coronavirusului şi-a cerut scuze. "Nu eram conştient de gravitatea situaţiei"

Brady Sluder din Ohio se afla la Miami săptămâna trecută în vacanţa de primăvară şi a fost intervievat de câţiva reporteri despre izbucnirea epidemiei de coronavirus în SUA. "Dacă iau corona, o să iau corona. La finalul zilei, asta nu mă va opri să petrec. Aşteptăm de ceva vreme vacanţa de primăvară de la Miami, doar ne distrăm. Ce se întâmplă se întâmplă", a spus el în faţa camerelor.

Interviul s-a viralizat rapid pe internet, iar mulţi au acuzat atitudinea superficială a tânărului american. "Din cauza atitudinii ca a lui se extinde virusul peste tot în lume!", s-a spus despre tânărul Brady.

Acum acesta a decis să-şi ceară scuze printr-o postare pe Instagram. "Aş vrea să-mi cer sincer scuze pentru comentariul insensibil făcut despre COVID-19 când mă aflam în vacanţa de primăvară. Nu eram conştient de severitatea acţiunilor şi comentariilor mele. Vrea să-mi asum greşelile şi să-mi cer scuze către oamenii pe care i-am jignit. Ca mulţi alţii, am oameni în vârstă pe care îi ador şi alţi membri de familie care sunt în pericol, înţeleg grijile tuturor cu această boală. Generaţia noastră se poate simţi invincibilă, la fel ca mine când am făcut comentariile respective, dar avem responsabilitatea de a asculta şi urma instrucţiunile comunităţii noastre", a scris tânărul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici