Ţara care se redeshide după aproape doi ani de izolare

  • Fiji şi-a redeschis graniţa pentru călătorii internaţionali pentru prima dată în aproape doi ani, în timp ce ţara insulară din Pacific încearcă să-şi revigoreze industria turistică.
  • Fiji şi-a închis graniţa tuturor cetăţenilor străini în martie 2020 pentru a reduce răspândirea COVID-19
2509 afișări
Imaginea articolului Ţara care se redeshide după aproape doi ani de izolare

Ţara care se redeshide după aproape doi ani de izolare

Cu aproximativ 90% din adulţii din Fiji acum complet vaccinaţi, insula Pacificului şi-a redeschis graniţa pentru turiştii dintr-un număr de ţări.

„Să văd avionul Fiji Airways plin şi să-i întâmpinăm astăzi pe aceşti turişti a fost uimitor. A fost un sentiment grozav şi mă bucur că am fost acolo personal”,a declarat pentru Reuters directorul al unei compani de turism din Fiji, Tewaka.

Turiştii care sosesc vor trebui să stea trei nopţi într-o locaţie desemnată şi vor fi testaţi.

Deşi limitată, reluarea turismului este un impuls important pentru mulţi dintre cei 1 milion de locuitori ai naţiunii insulare.

Turismul reprezintă 40% din economia Fiji, iar închiderea frontierei a dus la un somaj de 10%.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici