Video Ţara europeană care începe relaxarea restricţiilor: face primul pas în afara carantinei şi pregăteşte încă două etape

  • Guvernul Poloniei a prezentat un plan în patru etape pentru ieşirea din carantină
  • De luni, mai mulţi oameni vor avea voie în magazine, în parcuri şi păduri
  • Polonia a raportat peste 8.200 de cazuri de coronavirus şi 318 morţi
4021 afișări

Trebuie să respecţi regulamentul stării de urgenţă încă o lună. Nu-i nimic, în timpul ăsta vezi cum arată ieşirea din carantină pentru alte ţări. Aşa vei şti la ce să te aştepţi. Guvernul Poloniei a prezentat patru etape pentru redeschidera ţării. Într-o primă fază, începând chiar de luni, în magazinele mari raportul va fi de un client pe fiecare 15 metri pătraţi. Aceeaşi regulă va fi aplicată şi în cazul bisericilor. Vor fi redeschise parcurile, iar oamenii vor avea voie să se plimbe în păduri şi cu bicicleta. Rămâne obligatorie, însă, distanţarea socială.

Guvernul va evalua efectele şi, dacă nu există o creştere a numărului de cazuri, se va trece la celelalte etape. Ar urma să fie reluată activitea, cu anumite condiţii, în magazinele de bricolaj, în hoteluri şi muzee. Abia în etapa a treia se vor putea reîntoarce la şcoală copiii şi vor fi redeschise mai multe afaceri. În Polonia au fost confirmate puţin peste 8.200 de cazuri de coroanvirus, iar numărul morţilor a trecut de 300. 

sursa foto: profimedia

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici