Totti îi pregăteşte pe microbişti: "Campionatul nu se va relua, va fi un dezastru"

  • Francesco Totti (43 de ani) a declarat că este convins că nu se va mai relua campionatul
  • Legandarul jucător al clubului AS Roma a glumit şi a spus că ar juca din nou dacă fosta echipă l-ar solicita
  • În Italia s-au înregistrat 101.739 de cazuri de coronavirus, dintre care 11.591 decese şi 14.620 de vindecări
223 afișări
Imaginea articolului Totti îi pregăteşte pe microbişti: "Campionatul nu se va relua, va fi un dezastru"

Totti îi pregăteşti pe microbişti: "Campionatul nu se va relua, va fi un dezastru"

Francesco Totti, legendarul jucător al clubului AS Roma, a participat la o discuţie video pe Instagram cu fostul jucător Luca Toni. Totti i-a uimit pe fanii de pe site-ul de socializare după ce mărturisit într-o notă pesimistă care este părerea lui despre reluarea sezonului 2019-2020, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

"Din punctul meu de vedere, începând cu 3 sau 4 mai autorităţile vor mai renunţa la anumite măsuri date, dar campionatul nu se va mai relua. Va fi un dezastru şi mai ales pentru că FIFA şi Federaţiile vor fi afectate", a declarat Totti.

În plus, Francesco Totti a găsit loc şi de glume, după ce a fost întrebat de Luca Toni ce va face dacă îl va oferta Roma. 

"O să joc din nou, cu siguranţă. 

Dacă sunt nostalgic? Având în vedere că ai vorbit despre Roma, pentru un moment, m-ai făcut să tremur". 

Francesco Totti s-a retras din fotbal la data de 28 mai 2017, după ce toată cariera a petrecut-o în culorile giallorosse. Fotbalistul italian a jucat 785 de meciuri pentru Roma şi a marcat 307 goluri. 

La prima reprezentativă a Italiei a evoluat în 58 de partide şi a marcat de nouă ori. 

A câştigat şapte trofee: un titlu, două Cupe, două Supercupe, un Campionat Mondial şi un European Under 21.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici