Trei noi focare de Covid-19 în Timiş. Unul este la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" Timişoara

Trei focare noi de Covid-19 au apărut în judeţul Timiş. Unul este la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" Timişoara, unde sunt şase cazuri confirmate.

1331 afișări
Imaginea articolului Trei noi focare de Covid-19 în Timiş. Unul este la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" Timişoara

Trei noi focare de Covid-19 în Timiş. Unul este la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" Timişoara

Trei focare noi de Covid-19 au apărut în judeţul Timiş. Unul este la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" Timişoara, unde sunt şase cazuri confirmate. 

Conform DSP Timiş, în judeţ sunt 12 focare active de COVID-19, faţă de 9, câte erau luni.

Cele trei focare noi sunt la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" Timişoara, cu 6 cazuri confirmate, şi la două firme din Ghiroda - 6 cazuri confirmate - şi Timişoara - 16 cazuri confirmate.

Celelalte focare sunt active la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj -76 cazuri confirmate-, un centru pentru vârstnici din Timişoara -37 cazuri confirmate -, Şcoala Gimnazială nr. 19 „Avram Iancu” din Timişoara - 3 cazuri confirmate - o sociatate din Timişoara - 11 cazuri confirmate -, o firmă din Sânnicolau Mare - 54 cazuri confirmate -, la un centru de recuperare neuropsihiatrică din Periam - 13 cazuri confirmate -, la Liceul Teologic privat din Timişoara - 7 cazuri confirmate -, o unitate sanitară privată din Timişoara - 4 cazuri confirmate - şi la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsigologică Timişoara – 4 cazuri confirmate -.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici