Tu ai încredere în masca pe care o porţi? ANPC a descoperit mai multe măşti neconforme standardelor

  • ANPC a găsit multe măşti neconforme
  • Iohannis spune că măştile neconforme trebuie retrase din comerţ
  • Comercianţii care produc măşti necorespunzătoare vor fi amendaţi
570 afișări
Imaginea articolului Tu ai încredere în masca pe care o porţi? ANPC a descoperit mai multe măşti neconforme standardelor

Sursa foto: Mediafaxfoto

Tu ai încredere în masca pe care o porţi?

Iohannis îţi spune că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului a găsit în comerţ măşti care nu te protejează. Se promit verificări în acest sens.

 Dar până la amenzi şi marfă retrasă din comerţ, poţi să ai tu grijă ca masca pe care o alegi, să fie de protecţie.

Klaus Iohannis , preşedintele României: „Am vorbit astăzi cu Ministrul Popescu şi mi-a relatat că ANPC-ul a verificat şi a găsit foarte multe măşti neconforme. Ele pur şi simplu trebuie retrase din comerţ, comercianţii amendaţi ca să-şi revină. Trebuie să facem diferenţa între măşti de protecţie cum sunt acestea pe care le purtăm noi şi pur şi simplu obiecte cu care poţi să acoperi faţa sau gura, care sigur au un grad mult mai redus de protecţie.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici