Un bărbat care a tuşit spre un bătrăn şi i-a spus că are coronavirus e cercetat pentru terorism

Un bărbat din statul american Pennsylvania a fost încadrat la ”terorism” şi poate fi condamnat conform încadrării.

3072 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care a tuşit spre un bătrăn şi i-a spus că are coronavirus e cercetat pentru terorism

Un bărbat care a tuşit spre un bătrăn şi i-a spus că are coronavirus e cercetat pentru terorism

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a tuşit spre un bătrăn într-un magazin din North Middleton Township şi l-a speriat pe acesta spunându-i că are coronavirus. Bătrânul care se afla în perioada de refacere după o pneumonie severă a alertat imediat autorităţile. Incidentul s-a petrecut în urmă cu cinci zile.
 
Departamentul de Justiţie din Statele Unite a precizat că cei care în mod intenţionat răspândesc sau ajută la răspândirea virusului vor fi consideraţi drept ”terorişti” şi pedepsiţi conform legilor în vigoare.
 
Bărbatul în cauză a fost învinuit doar pentru hărţuire şi comportament agresiv, acuzaţii care se află pe ultimele locuri în topul infracţiunilor care se încadrează la ”terorism”.
 
sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici