Video Un cardiolog respectat de la Ploieşti explică de ce încă nu ştim care este puterea coronavirusului

  • Un cardiolog respectat de la Ploieşti avertizează că încă nu ştim care este puterea virusului pentru că autorităţile testează prea puţini oameni
  • Medicul Marian Albu dezvăluie faptul că sistemul sanitar nu este pregătit să facă faţă pandemiei
  • Medicii de la Spitalul Judeţean Ploieşti îşi donează sporurile de salariu unei asociaţii care cumpără echipament de protecţie
  • Puţin peste 26.000 de oameni au fost testaţi anti-coronavirus până acum la noi în ţară
7194 afișări

Un renumit cardiolog din Prahova, Marian Albu, îţi descrie limpede situaţia medicilor care luptă cu noul coronavirus.

”Ne-a prins nepregătiţi moral, neechipaţi fizic şi puţin numeroşi”, a spus Marian Albu, medic cardiolog la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Ne simţim neprotejaţi de autorităţi. „Atât s-a putut până acum“, spun ele. Este în puterea noastră să facem mai mult, scrie doctorul pe Facebook. Primul exemplu l-au dat chiar medicii de la Judeţeanul din Ploieşti. Din sporurile la salariu şi-au cumpărat echipament de protecţie, ca să te poată trata în continuare, pentru că se anunţă o luptă dură cu noul coronavirus. În acest război special inamicul nu se vede încă (testări reduse) şi noi nu suntem destul de protejaţi (echipamente de protecţie drămuite), avertizează cardiologul Marian Albu. Putem să găsim, însă, propriile arme”, a mai precizat medicul Albu.

”Haideţi să fim ascultători şi să rămânem în casă, să dovedim că suntem inteligenţi găsind modalităţi prin care să ajutăm aproapele”, a declarat Marian Albu.

Dacă vrei să ajuţi doctorii din Prahova, află cum să donezi pe pagina de Facebook a organizaţiei non-profit Cardio Team.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici