Un cuplu şi-a numit gemenii născuţi în timpul izolării Covid şi Corona, apoi s-a răzgândit. Cum şi-a motivat mama gestul

Un cuplu de indieni din Raipur, Chhattisgarh părea decis să le pună numele de Covid şi Corona celor doi copii, un băieţel şi o fetiţă, veniţi pe lume în timpul izolării pe 26-27 martie, potrivit agenţiei Press Trust of India.

2872 afișări
Imaginea articolului Un cuplu şi-a numit gemenii născuţi în timpul izolării Covid şi Corona, apoi s-a răzgândit. Cum şi-a motivat mama gestul

Un cuplu şi-a numit gemenii născuţi în timpul izolării Covid şi Corona, apoi s-a răzgândit. Cum şi-a motivat mama gestul

Dacă pentru restul lumii cele două cuvinte evocă teamă şi moarte, pentru cei doi indieni simbolizează victorie asupra unei situaţii grele, relatează sursa citată.

”Băiatul se numeşte Covid iar fetiţa Corona” a povestit mama de 27 de ani pentru agenţia de ştiri PTI. ”Am  născut într-o perioadă dificilă iar eu şi soţul meu ne-am dorit să o facem mai memorabilă. Într-adevăr, virusul este periculos şi letal, dar pandemia i-a făcut pe oameni mai atenţi la igienă şi salubritate şi a creat alte obiceiuri bune. De aceea ne-am gândit la aceste nume” şi-a explicat tânăra mamă gestul.

Contactaţi ulterior de India Today părinţii au mărturisit că ideea celor două nume a venit de la cadrele medicale din spitalul unde au fost născuţi gemenii şi că între timp s-au răzgândit. Nu mai doresc să fie numiţi după o boală.

Sursă foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici