Un luptător din UFC a fost depistat cu noul coronavirus. Gala din acestă noapte suferă modificări

  • Gala UFC 249 este afectată de noul coronavirus.
  • Ronaldo Souza care avea un meci programat împotriva lui Uriah Hall a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus.
  • UFC a emis un comunicat în care a precizat că meciul nu va avea loc.
382 afișări
Imaginea articolului Un luptător din UFC a fost depistat cu noul coronavirus. Gala din acestă noapte suferă modificări

Un luptător din UFC a fost depistat cu noul coronavirus. Gala din acestă noapte suferă modificări

Ronaldo Souza alături de doi membri ai staff-ului său au fost depistaţi cu noul coronavirus. Toţi trei sunt asintomatici şi se află în autoizolare unde vor fi monitorizaţi de echipa medicală a UFC, potrivit comunicatului emis.

Luptătorul a informat compania miercuri că a intrat în contact cu un membru al familiei ce a fost depistat pozitiv.

Statul Florida unde se desfăşoară gala UFC va permite desfăşurarea evenimentului programat în noaptea de sâmbătă spre duminică, ora României. De pe card va lipsi însă meciul lui Ronaldo Souza cu Uriah Hall.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici