Un nou ministru din cabinetul Orban a fost diagnosticat cu COVID-19

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunţat, joi seara, că are COVID-19.

982 afișări
Imaginea articolului Un nou ministru din cabinetul Orban a fost diagnosticat cu COVID-19

Un nou ministru din cabinetul Orban a fost diagnosticat cu COVID-19

Adrian Oroş a scris, joi sera, pe pagina de Facebook că testul pe care l-a făcut de dimineaţă, pentru diagnosticarea COVID-19 a ieşit pozitiv.

„M-am autoizolat la domiciliu şi voi urma îndrumările medicilor. Daca starea de sănătate îmi va permite, voi continua munca de acasă si voi încerca sa fiu prezent online, acolo unde voi fi solicitat”, a scris Oros.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici