Un şofer de autobuz a murit de coronavirus la câteva zile după ce s-a plâns că o femeie a tuşit spre el

Un şofer de autobuz din Detroit a murit de COVID-19 la două săptămâmi după ce a postat un video online în care se plângea că un pasager nu şi-a acoperit gura când tuşea.

4699 afișări
Imaginea articolului Un şofer de autobuz a murit de coronavirus la câteva zile după ce s-a plâns că o femeie a tuşit spre el

Un şofer de autobuz a murit de coronavirus în SUA la câteva zile după ce s-a plâns că o femeie a tuşit spre el

Şoferul, pe nume Jason Hargrove, a ţinut pe 21 martie un LIVE pe Facebook în care se plângea că o femeie a urcat în autobuz şi a tuşit în direcţia lui fără a-şi acoperi gura, relatează CNN. Primarul oraşului Detroit a anunţat că a bărbatul a decedat. 

Jason îi îndemna în urmă cu câteva zile pe oameni să stea acasă dacă nu au treburi urgente şi să ia pandemia de coronavirus în serios.

”Sunt oameni care mor. Sunt furios pentru că nu înţeleg de ce fac rahaturi din astea. Am încercat să fiu un profesionist şi nu i-am zis nimic. Mă simt abuzat. Mă simt abuzat şi pentru oamenii prezenţi în acel moment în autobuz.” spunea şoferul în LIVE.

Pe 17 martie şoferii din transportul public al oraşului au refuzat să mai meargă la muncă pentru că simţeau că autorităţile nu au făcut nimic pentru a-i proteja.

Drept urmare, primarul din Detroit a decis ca pasagerii să intre şi să iasă pe uşile din spate ale autobuzelor şi a oprit temporar tarifele. Pasagerilor le era interzis să se aşeze în spatele şoferului. 

În Detroit sunt peste 3500 de cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19 şi 119 morţi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici