Video Un tatuaj pentru fiecare zi de izolare. Metoda unui artist britanic: ”Fără rutină mi-aş fi pierdut minţile”

  • Chris Woodhead este artist tatuator in Marea Britanie si se tatueaza zilnic de cand se afla in izolare
  • Chris Woodhead şi-a făcut până acum 57 de tatuaje în autoizolare şi are în total 1.000 de tatuaje
  • Printre tatuaje se numără imaginea coronavirusului şi semnul NHS, sistemul national de sănătate din Marea Britanie
521 afișări

Ştiu că te-ai plictisit în izolare. Unii s-au apucat de făcut pâine acasă ori s-au tuns singuri, dar un tânăr din Marea Britanie a spart topul. Tatuator de meserie, Chris Woodhead îşi face cîte un tatuaj în fiecare zi de izolare. Marea provocare a fost să mai găsească loc liber pe corp.

“Am vrut să îmi găsesc ocupaţie. Fără rutină mi-aş fi pierdut minţile, e singurul lucru pe care l-aş fi putut face în clipa de faţă. M-a ajutat să îmi organizez ziua şi să fac şi altceva decât să stau la televizor”, povesteşte Chris. Trupul lui arată acum ca o panză de tablou. În 15 ani a strâns peste 1.000 de tatuaje. În autoizolare şi-a făcut 57. De la imagini banale la „chipul“ coronavirusului şi sigla sistemului national de sănătate din Marea Britanie, NHS.

“Am fost mereu fascinate de tatuajele făcute în puşcărie, acele tatuaje primitive negre. Acum că stau închis în casă non-stop mă simt ca într-o închisoare”, mărturiseşte Chris. Astfel de pasiuni, oricât de ciudate ar părea, pot fi o ancoră de care să ne agăţăm în această perioadă dificilă, spun psihologii.

Psihologul Raluca Anton afirmă: “Este extrem de util sa facem ceva cu mainile. Creierului ii place foarte tare asta, sa aiba o activitate practica. Toate aceste lucruri ne ajuta sa trecem cu bine peste aceasta perioada.”

Excentricul britanic spune că îşi va picta corpul în fiecare zi până iese din izolarea impusă de pandemie. Nu ne-a spus însă ce face dacă nu mai găseşte loc pe trup...

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici