Unei fetiţe în vârstă de 6 ani din Piatra-Neamţ, suspectă de coronavirus, i s-au recoltat probe. A fost trimisă acasă şi este autoizolată la domiciliu

  • Un copil a ajuns la Spitalul din Piatra-Neamţ, cu suspiciune de coronavirus.
  • Este vorba despre o fetiţă de 6 ani, întoarsă cu familia din Veneţia.
  • Probele au fost trimise la Iaşi.
1166 afișări
Imaginea articolului Unei fetiţe în vârstă de 6 ani din Piatra-Neamţ, suspectă de coronavirus, i s-au recoltat probe. A fost trimisă acasă şi este autoizolată la domiciliu

O fetiţă în vârstă de 6 ani din Piatra-Neamţ a fost internată în spital cu suspiciune de coronavirus

Potrivit conducerii DSP Neamţ, fata a fost transportată, sâmbătă seara, la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, unde i s-au recoltat probe.

„Sâmbătă, DSP Neamţ a fost notificat de către o clinică pediatrică din Piatra-Neamţ cu privire la un caz care se încadrează în definiţia de caz pentru coronavirus. Este vorba despre o fetiţă în vârstă de 6 ani. Familia s-a întors împreună cu fata pe 18 februarie, din Veneţia. Ieri, părinţii s-au dus cu fetiţa la această clinică. Au fost îndrumaţi către Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ, unde i s-au recoltat probe”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al DSP Neamţ, dr. Mirela Grădinaru.

Fetiţa manifesta tuse seacă, febră şi dureri în gât, iar în prezent este auto-izolată la domiciliu, împreună cu părinţii.

Probele au fost trimise la Iaşi, şi se aşteaptă rezultatul pentru coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici