Ungaria confirmă primele două cazuri de coronavirus

Ungaria a confirmat, miercuri, două cazuri de infectare cu coronavirus, fiind vorba de doi studenţi iranieni, informează agenţia de presă Reuters.

8481 afișări
Imaginea articolului Ungaria confirmă primele două cazuri de coronavirus

Ungaria confirmă primele două cazuri de coronavirus

"Avem prima persoană infectată, de fapt sunt primele două cazuri spitalizate", a declarat premierul Ungariei, Viktor Orban.

"Cele două persoane nu prezintă simptome, dar infecţia a fost confirmată", a precizat Viktor Orban.

Iranul este una dintre ţările afectate cel mai mult de epidemia de coronavirus.

Cei doi studenţi au revenit recent în Ungaria din Iran.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici