Vaccin anti Covid-19 în Marea Britanie. Primele doze ar putea fi administrate înainte de Crăciun

  • Fundaţia de sănătate NHS se pregăteşte să înceapă administrarea unui vaccin împotriva noului coronavirus
  • Spitalelor din UK li se spune să se pregătească pentru un vaccin anti-covid 19 înainte de Crăciun
  • Vaccinul va fi pus la dispoziţia caselor de îngrijire, a celor cu vârsta peste 80 de ani şi a perosanelor din domeniul sănătăţii care lucrează în prima linie
1853 afișări
Imaginea articolului Vaccin anti Covid-19 în Marea Britanie. Primele doze ar putea fi administrate înainte de Crăciun

Îţi spun că Marea Britanie prevede să înceapă vaccinarea anti Covid 19 în trei săptămâni. Şeful fundaţiei de sănătate NHS ,Jon Findlay a decis asta în urma unei şedinţe.

Vaccinurile vor fi puse la dispoziţia rezidenţilor din casele de îngrijire, a persoanelor cu vârsta peste 80 de ani şi a celor din domeniul sănătăţii care lucrează în prima linie. Findlay a detaliat modul în care casele de îngrijire ar fi primele în linie care vor primi vaccinurile, deoarece acestea reprezintă 40% din decesele legate de coronavirus în Marea Britanie.Vizate sunt şi spitalele cărora li s-a spus să se pregătească să administreze vaccinul celor mai vulnerabili oameni, înainte de Crăciun.

Se presupune că vaccinul va fi administrat în două doze, la o distanţă de trei,patru săptămâni. Celor care au făcut vaccin antigripal în termen de şapte zile nu li se va administra. Până la jumatatea lunii va fi convenită o listă cu peste 500 de locaţii, care include centre de vaccinare şi birouri. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici